top of page

VIER JE KIND

Hoe gaat HØEKT te werk?

 

Heb je interesse om samen met HØEKT een onvergetelijk doopfeest, lentefeest of groeifeest in elkaar te steken voor jouw kind?

Dan stuur je me eerst eenvoudig een mailtje met de feestdatum, dan kan ik nakijken of het in mijn agenda past. (Wees op tijd, vooral lentefeesten en groeifeesten vallen massaal in dezelfde periode)

 

We maken altijd eerst een online of live afspraak om kennis te maken. Dat gesprek is volledig gratis en vrijblijvend, want het is echt belangrijk als ouder een goed gevoel te hebben bij mij én dat ook jouw kind met mij een klik heeft.

 

Overtuigd? Dan gaan we samen aan de slag! Ik bezorg jullie op voorhand een paar vragen, waar jullie al eens over mogen nadenken alleen en samen met jullie kind. Met deze voorbereiding kunnen we ons eerste gesprek starten dat zal doorgaan bij jullie thuis! Dat ik het kind in zijn eigen habitat kan zien en leren kennen is voor mij echt heel belangrijk. Zo zijn ze ook echt helemaal op hun gemak!

 

Dat eerste gesprek duurt ongeveer een uur. 

We overlopen de hele ceremonie, jullie wensen, wat zeker wel, wat niet? Hoe kunnen we het volledig op jouw kind afstemmen? Wat zijn zijn interesses? Willen jullie teksten die voorgelezen worden, of liever een actiever gebeuren, of ergens tussen de twee? Ik denk samen met jullie creatief na over de invulling!

 

Ik vraag ook steeds contactpersonen op. Wie mag ik eens opbellen om wat extra weetjes te ontfutselen over jouw kind? Meter, peter, oma, opa, broer of zus, allemaal hebben ze vaak nog iets leuks toe te voegen zodat ik jouw kind écht goed kan leren kennen!

 

Een paar weken voor het feest, zitten we nog 1 keer kort (online) samen. Zijn er nog dingen die moeten besproken of aangepast worden? Dan doen we dat nog!

Natuurlijk ben ik tussendoor ook altijd bereikbaar… Want je weet hoe dat gaat… Ohja, dat nog, en misschien ook nog dat en… 

 

Op de feestdag zelf zal ik een half uurtje op voorhand aanwezig zijn. Klaar voor een onvergetelijk moment met een klein hoekje af ;)

HØEKTveel kost dat?

Ik hou van een eerlijke en open communicatie.

Prijzen duidelijk online zetten hoort daar ook bij vind ik. Toch nog vragen over de prijssetting? Neem dan gerust contact op!

Ons eerste (online) kennismakingsgesprek is natuurlijk gratis en vrijblijvend

Voor een HØEKT ceremonie (voorbereidingen, uitschrijven met creatieve inbreng, uitdenken leuke activiteit indien gewenst en spreken) betaal je in totaal €600 incl. btw en excl. km’s (0,5 euro/km)

Dit bedrag splitsen we op in een voorschot van 250 dat op factuur zal meegestuurd worden met de vragenlijst.

De factuur met het restbedrag van €350 betaal je 2 weken voor de geplande datum.

Jouw feest in het buitenland, of andere specifieke wensen? Geen probleem!

Neem daarvoor contact op voor een aangepaste prijs.

bottom of page