top of page

VIER DE LIEFDE

Hoe gaat HØEKT te werk?

 

Heb je interesse om samen met HØEKT een onvergetelijke huwelijksceremonie in elkaar te steken voor jullie én voor jullie gasten?

Dan stuur je me eerst eenvoudig een mailtje met jullie huwelijksdatum, dan kan ik nakijken of het in mijn agenda past. (Wees op tijd!)

 

We maken altijd eerst een online of live afspraak om kennis te maken. Dat gesprek is volledig gratis en vrijblijvend, want het is echt belangrijk dat we allebei een klik voelen!

 

Overtuigd? Dan gaan we samen aan de slag! Ik bezorg jullie op voorhand een paar vragen, waar jullie al eens over mogen nadenken. Met deze voorbereiding kunnen we ons eerste gesprek starten dat zal doorgaan bij mij thuis in Melsele. We zien elkaar in levende lijve, niet onbelangrijk en veel persoonlijker dan altijd online!

 

Dat eerste gesprek duurt het langste, ik trek er 2,5 - 3 uur voor uit! 

We overlopen de hele ceremonie, jullie wensen, wat zeker wel, wat niet? Hebben jullie een livebandje geboekt, of speel je gewoon muziek af? Op welke manier laat je de gasten de ceremonie meevolgen?… Maar vooral ook jullie verhaal, in geuren en kleuren, want alleen zo leer ik jullie door en door kennen en maak ik er echt mijn w(m)erk van er iets heel persoonlijk van te maken! Ik noteer al heel wat tijdens dit gesprek.

 

Jullie kiezen of jullie de uitgeschreven ceremonie waar ik thuis aan werkte willen nalezen of niet. De meesten kiezen voor dat laatste. Heerlijk wanneer mensen mij daarin volledig vertrouwen! En het is ook wel fijn om als koppel zelf verrast te worden…

 

Ik vraag ook steeds contactpersonen op. Wie mag ik eens opbellen om wat extra weetjes te ontfutselen over jullie? Die extra info zorgt ervoor dat ik jullie nóg beter kan leren kennen en jullie kan verrassen op jullie ceremonie. 

 

Een paar weken voor jullie huwelijksdag, zitten we nog 1 keer kort (online) samen. Zijn er nog dingen die moeten besproken of aangepast worden? Dan doen we dat nog!

Natuurlijk ben ik tussendoor ook altijd bereikbaar… Want je weet hoe dat gaat… Ohja, dat nog, en misschien ook nog dat en… 

Tijdens het hele traject zullen we elkaar heel goed leren kennen! Het is dan ook een werk van lange adem. De enige manier om van jullie ceremonie de meest unieke ceremonie te maken!

 

Op jullie trouwdag zelf zal ik een uurtje op voorhand aanwezig zijn. Klaar om van jullie belangrijkste moment van de dag zowel voor jullie als jullie gasten een onvergetelijk moment te maken!

HØEKTveel kost dat?

 

Ik hou van een eerlijke en open communicatie.

Prijzen duidelijk online zetten hoort daar ook bij vind ik. Toch nog vragen over de prijssetting? Neem dan gerust contact op!

Ons eerste (online) kennismakingsgesprek is natuurlijk gratis en vrijblijvend

Voor een HØEKT ceremonie (voorbereidingen, uitschrijven met creatieve inbreng en spreken) betaal je in totaal €950 incl. btw en excl. km’s (0,5 euro/km)

Dit bedrag splitsen we op in een voorschot van 250 dat op factuur zal meegestuurd worden met de vragenlijst.

De factuur met het restbedrag van 700 betaal je 2 weken voor jullie huwelijksdatum

 

Jouw huwelijksceremonie in het buitenland, of andere specifieke wensen? Geen probleem!

Neem daarvoor contact op voor een aangepaste prijs.

bottom of page